Marjan

“Smiling is infectious, you catch it like the flu, When someone smiled at me today, I started smiling too”

marjan vaesen

Na 25 jaar functies in internationale communicatie, besloot ik in 2003 toegepaste psychologie te gaan studeren.  Dat kwam niet zomaar uit de lucht vallen. Het werd in gang gezet door mijn innerlijke onrust en de drijfveer mensen te ondersteunen en organisaties hun menselijke kant te laten benadrukken.Met mijn studie was mijn passie geboren.  Was ik vroeger een recalcitrante student, nu ontpopte ik mezelf als een gedreven, op het puntje van mijn stoel zittende student.  Mocht ik de negentig halen, dan doe ik dat waarschijnlijk nog steeds.

Met plezier, optimisme en trots begeleid ik sinds jaren professionals binnen het bedrijfsleven.  Mijn doelgroep omvat jong en oud, nationaal en internationaal en is gericht op een breed scala aan vragen. Een mens is een mens en er is altijd interactie, ongeacht het systeem.  Aandacht werkt! En persoonlijke aandacht geven en positiviteit heb ik van nature.

Ook als moeder van een inmiddels volwassen zoon geniet ik en leer ik. Hij is een belangrijke spiegel voor mij. Met zijn menselijke, humoristische en wijze inslag laat hij mij andere kanten van verhalen zien.